وب نامه

هر آنچه بر دست راست و بر ذهن درست می آید...

وب نامه

هر آنچه بر دست راست و بر ذهن درست می آید...

انتخابات آزاد

چهارشنبه, ۳ ارديبهشت ۱۳۹۳، ۰۱:۲۵ ق.ظ

تا حالا به این فکر کردید که چرا باید دشمنان ما از خود ما بیشتر دغدغه برگزاری انتخابات آزاد در ایران داشته باشند؟! چرا امثال مریم رجوی و رضا پهلوی در بی بی سی فارسی باید بر انتخابات آزاد تاکید داشته باشند؟! انتخابات آزاد فی نفسه چیز بدی نیست و امری بوده که تمام قوا بر انجامش و همچنین قانون تاکید دارند. اما حالا که این واژه از زبان دشمن ما بیرون آمد ما را کمی به شک انداخت. اگر مسلمانان در جنگ احد به فریاد کفار که می گفتند "محمد (ص) کشته شد" شک می کردند -به گواه این که از زبان دشمن بیان شده- پیروزی از آن مسلمانان بود.

انتخابات آزاد

در ادامه نقش بر آب شدن توطئه جدید منافقان، سلطنت طلب ها و برخی خواص در پروژه بی اعتمادسازی مردم نسبت به نظام را بخوانید...

"...امروز آنچه بنده تشخیص میدهم - که بررسى حرکات دشمن نشان میدهد - این است: با اینکه ما حدود پنج ماه به انتخابات داریم، ذهن دشمن متوجه انتخابات ماست. انتخاباتى که در خرداد آینده در پیش داریم، از نظر ما مهم است، از نظر دشمن هم مهم است؛ حواسش به آن انتخابات است. اگر میتوانستند کارى میکردند که اصلاً انتخابات انجام نگیرد، این کار را میکردند. خب، این کار براى آنها میسور نیست، مقدور نیست؛ مأیوسند از این که بتوانند این کار را انجام دهند. یک بار بعضى‌ها تلاش کردند که انتخابات مجلس را عقب بیندازند؛ حتّى به ما گفتند اگر میشود، دو هفته عقب بیندازید. گفتیم نمیشود؛ انتخابات باید در همان روزِ خودش انجام بگیرد؛ یک روز هم نباید عقب بیفتد. نتوانستند، دستشان به جائى نرسید. آنها این را تجربه کرده‌اند، میدانند انتخابات عقب‌افتادنى نیست؛ لذا دنبال راه‌هاى دیگرند.

 یکى از هدفها این است که کارى کنند که انتخابات بدون حضور پرشور و همگانى مردم برگزار شود. این را از حالا همه بدانند: آن کسانى که ممکن است از سر دلسوزى، راجع به انتخابات یک توصیه‌هاى عمومى بکنند که آقا انتخابات اینجورى باشد، آنجورى نباشد، حواسشان باشد به این مقصود دشمن کمک نکنند؛ مردم را از انتخابات مأیوس نکنند، هى نگویند انتخابات باید آزاد باشد. خب، معلوم است که انتخابات باید آزاد باشد. ما از اول انقلاب تا حالا سى و چند تا انتخابات داشته‌ایم؛ کدامش آزاد نبوده است؟ در کدام کشور دیگر، انتخابات از آنچه که در ایران میگذرد، آزادتر است؟ کجا صلاحیتها ملاحظه نمیشود، که اینجا روى این مسائل هى تکیه بکنند، هى تکیه بکنند، هى بگویند، هى تکرار کنند و یواش یواش این ذهنیت را به خیال خودشان در مردم به وجود بیاورند که خب، این انتخابات فایده‌اى ندارد؟ این یکى از خواسته‌هاى دشمن است. آن کسانى که در داخل، این حرفها را میزنند، ممکن است غفلت کنند. من میگویم غفلت نکنید، حواستان باشد، ؛ مقصود او را تکمیل و تتمیم نکند..."

بیانات رهبر معظم انقلاب در دیدار مردم قم - دی ماه 91

انتخابات آزاد

برخی چهره های داخلی با انگیزه های مختلف این موضوع را مطرح می کنند و حتی ربع پهلوی و سران منافقین نیز دم از لزوم «انتخابات آزاد» می زنند! از همین روست که به درستی این عبارت را رمز فتنه 92 نامیده اند. عبارتی که مانند «کمیته صیانت از آراء» ظاهرش حق است اما پشت پرده اش جای بحث دارد. به راستی کدام عقل سلیمی مخالف صیانت از آراء مردم بوده و هست؟! و انتخابات آزاد؟!

اصرار بر انتخابات آزاد از سوی تفاله خاندان پهلوی و مریم رجوی و در رسانه های دشمنان جای تعجب ندارد اما آنهایی که خود بارها مجری انتخابات بوده اند و حتی اعتبارشان را هم مدیون شرکت و پیروزی در همین انتخابات ها هستند چه؟! برخی خواص چرا بار دیگر در صف این ظالمان به ملت آزاده قرار گرفته اند؟! چشم باز کنند و دور و برشان را ببینند، هم رزم های خود را ببینند تا عمق فاجعه را ببینند و مانند برخی خواص که در حوادث سال 88 به ملت خیانت ها کردند سقوط نکنند. در آینده همراهی علنی دشمنان اسلام را هم خواهند چشید...

یکی از برکات فتنه 88 افزایش بصیرت نخبگان و مردم بود. فهمیدند چگونه غفلت می تواند شیرینی پیروزی را به تلخی فتنه مبدل کند. از همین روست که سناریوی «انتخابات آزاد» زودتر از آنچه برخی ها فکرش را می کردند لو رفت و با واکنش روبرو شد.

در تازه ترین این واکنش ها، حجت الاسلام سیدابراهیم رئیسی، معاون اول قوه قضائیه با اشاره به مقوله انتخابات آزاد، تصریح کرد؛

در بیش از 30 دوره ای که انتخابات برگزار شده و جریانات مختلف سیاسی مجری آن بودند، شاهد بودیم کسی که از صندوق های رأی بیرون می آمد، نقطه مقابل جریان مجری انتخابات بود و این خود نشان می دهد که انتخابات کاملا آزاد برگزار شده است.

رئیسی هشدار مقام معظم رهبری را در خصوص انتخابات آزاد را هشداری دقیق و درست خواند و گفت: آنچه که فتنه گران بعد از انتخابات باشکوه و مثال زدنی سال 88 انجام داده اند، می خواستند سبب ایجاد تردید نسبت به اصل انتخابات در دل مردم شوند و این ظلم نابخشودنی است.

وی با بیان اینکه در همه انتخابات شخص منتخب ممکن است مورد تأیید همه مردم نباشد، بیان داشت: آنچه که فتنه گران در سال 88 انجام دادند و ظلم به نظام محسوب می شود، ایجاد تردید نسبت به اصل انتخابات بود که گناهی نابخشودنی است که آنها مردم را نسبت به اصل انتخابات دچار تردید کردند.

معاون اول قوه قضائیه اضافه کرد: اگر دشمن امروز نیز کلید واژه انتخابات آزاد را به کار می برد و می گوید که در ایران انتخابات آزاد نداریم، مصداق بیاورند و بگویند کدام کشور منطقه به اندازه ایران انتخاباتش آزاد و سالم است.

عضو مجلس خبرگان رهبری در پایان تأکید کرد: کلید واژه انتخابات آزاد نباید مورد استفاده دوستداران انقلاب، نظام و ارزش های انقلاب قرار گیرد.

ریشه خارجی

همچنین آیت الله مرتضی مقتدایی عضو مجلس خبرگان رهبری با اشاره به هشدار مقام معظم رهبری در خصوص انتخابات آزاد طرح اینگونه کلید واژه ها را به منظور تطهیر فتنه سال 88 دانست و اظهار داشت: طرح اینکه انتخابات باید آزاد باشد این توهم را دارد که در انتخابات سال 88 آزادی نبوده و آن فتنه پیش آمده است و ابراز چنین کلید واژه هایی تطهیر حوادث و وقایع فتنه سال 88 است، در غیر اینصورت در شرایط فعلی دم زدن از انتخابات آزاد هیچ معنایی ندارد.

وی افزود: از زمان تولد انقلاب اسلامی ایران 34 انتخابات در این نظام مقدس برگزار شده است که همه انتخابات به طور آزاد و مورد اعتماد مردم بوده و ملت ایران با علم به اینکه رأیی که در صندوق می اندازند موثر است، در انتخابات مشارکت کرده اند.

به گزارش فارس عضو مجلس خبرگان رهبری با تأکید بر اینکه همه انتخابات آزاد بوده است، خاطر نشان کرد: ملت بزرگوار ایران هوشمند باشند و بدانند که طرح این سخنان خالی از سوءنیت نیست.

آیت الله مقتدایی با اشاره به هجمه هایی که عده ای به شورای نگهبان وارد می کنند، گفت: من فکر می کنم طرح این گونه مسائل ریشه خارجی دارد.

انتخابات آزاد

توطئه ای نقش بر آب

در همین حال علیرضا زاکانی نماینده مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه هدف از کلید واژه انتخابات آزاد فشار بر نظام اسلامی در جهت تسلیم کردن شورای نگهبان است، افزود: آنها می خواهند فشار به نظام را تا حدی بالا ببرند که شورای نگهبان را تسلیم خواسته های نامشروع خود کنند.

عضو کمیسیون شوراها ادعای آزاد نبودن انتخابات را خلاف رویه 34 ساله انقلاب اسلامی و جفای بزرگ در حق مردم دانست و تصریح کرد: مشخص است چه کسانی انتخابات آزاد را مطرح می کنند، انتخابات آزاد، کلید واژه برخی افرادی است که قبلا مسئول و برخی دیگر امروز مسئول هستند، است و این افراد به وحدت تاکتیک رسیده اند تا خواست نامشروع خود را با ایجاد شائبه در جامعه، پیگیری کنند.

زاکانی با تأکید بر اینکه «ملت ایران ثابت کرده است که هوشیارتر از آن هستند که در گیرودار شعارهای سیاسی گرفتار شوند، خاطر نشان کرد: نظام اسلامی با منطق مستحکم خود، توطئه فتنه گران را نقش بر آب خواهد کرد.»

ناکامی سیاسی و زمزمه خیانت بار

زارع زاده نماینده مردم مهریز، بافق، ابرکوه، خاتم و بهاباد در مجلس شورای اسلامی نیز با اشاره به سخنان مقام معظم رهبری افزود: تمام انتخاباتی که در ایران اسلامی برگزار شده، انتخابات سالمی بوده و انتخابات آزاد کلید واژه ای است که برخی از اصلاح طلبان و دشمنان اسلام مطرح کرده اند تا در انتخابات یازدهمین دوره ریاست جمهوری فتنه جدیدی ایجاد کنند و آرامش کشور ایران اسلامی را به سوی بحران و التهاب سوق دهند.

نماینده وسیع ترین حوزه انتخابیه کشور با تاکید بر سخنان اخیر مقام معظم رهبری در مورد انتخابات آزاد افزود: انتخابات آزاد برای این است که هر کسی وارد شود و انقلاب را به قبل از انقلاب برگرداند و زمزمه انتخابات آزاد از زبان هر کس خیانت است.

مجید جلیل نماینده لردگان در مجلس نیز با بیان اینکه القای انتخابات آزاد در کشور نشأت گرفته از ناکامی های سیاسی برخی از خواص است، اظهار داشت: این عده هر زمان که انتخابات به نفع آنها رقم خورده فرآیند این انتخابات را سالم و آزادانه تحلیل می کنند و هرگاه به ضرر آنها رقم خورده آن را تقلبی و غیر آزادانه جلوه می دهند.

آیا این برای بار اول است که ما در فضای سیاسی کشور و چند ماه قبل از انتخابات، هیاهوی "برگزاری انتخابات آزاد" را می‌شنویم؟ مگر در انتخابات ریاست جمهوری سال 88، شعارها و جار و جنجال‌ها در همین خصوص به اوج خود نرسید؟ و مگر در همین مقطع زمانی نبود که بعضی آنقدر پیش رفتند که تنها به نظارت سازمان ملل نظر داشتند؟ آیا پس از اتفاقات سال 88 و چند ماه قبل از انتخابات مجلس شورای اسلامی در سال 90، عده‌ای فریاد نکردند که اگر انتخابات آزاد نباشد، ما نیستیم؟...کمی تامل...برای هلاک کردن دیو جهل و شناخت راه زیبای باطل از راه زشت حق!

 

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی